WAT IS FIVE4FIVE

De gemeente Eijsden-Margraten kent flink wat pittige hellingen. Vijf van deze ‘bergen’, met gemiddeld stijgingspercentage van 7 à 8%, hebben we aan elkaar gekoppeld in een prachtig parcours van 12,35 km. Bedwing je deze hellingen 5x dan heb je een echte col uit de Alpen of Pyreneeën. Een uitdaging voor elke fietser om voor minimaal € 25,- per persoon zijn steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker.

Lopers en wandelaars

Maar natuurlijk hebben we de andere sportieve Limburgers niet vergeten. Lopers en wandelaars kunnen één of twee rondes van 7,5 kilometer. Het parcours is ook voor deze sportievelingen een pittige uitdaging.

Op het parcours zijn 5 pleisterplaatsen waar je kunt pauzeren en waar gezorgd wordt voor veel gezelligheid. Lopers en wandelaars laten daar hun deelnamebewijs aftekenen. Fietsers doen dat aan start/finish. Let op: Five4Five is geen wedstrijd maar een prestatietocht, waarin jij bepaalt hoe ver je gaat.

Op die manier wordt Five4Five een echt familie-evenement. Terwijl mama of papa haar of zijn rondjes fietst, wandelt de rest van het gezin of familie het parcours en moedigt mama of papa tussendoor aan.

Klik hier om naar de website van Five4Five te gaan.

“Alleen door de handen ineen te slaan kunnen we ergens komen.

High Five!”

Prof. Dr. Gerard Bos

Internist - Hematoloog

facebook