Sculptuur Mon Village – Marc Truijen

Aangeboden door:

Omschrijving item

Marc Truijen, beeldend Kunstenaar, woont en werkt sinds 3 jaar in Ulestraten. hij is onder meer bekend van het monumentale beeld “Matronis Omnibus” op de rotonde aan de Houthemerweg in Meerssen, maar ook de wisseltrofee “De Zènger” van de RABOtop111 is van zijn hand. Voor meer informatie zie: Marctruijen.nl

Marc over het gedoneerde beeld:

Ik heb me in mijn keuze laten leiden door de titel “Mon Village”. Dit bronzen beeld is ontstaan in de periode waarin ik net in Meerssen kwam wonen. Het bronzen beeld is een soort godin die een dorp (village), op haar hoofd draagt. Het beeld wat ik hiermee wilde oproepen, is de samenhang, balancering, toewijding en liefde voor elkaar.

Deze thema’s zijn heel toepasselijk voor deze hartverwarmende actie vanuit de gemeenschap van Meerssen. Mede daarom geef ik dit beeld graag weg voor donatie en hoop dat het op de veiling een mooi bedrag op gaat brengen.”

Marc Truijen

Op dit item is al meerdere malen geboden.

Huidig bod: €1.750 door  Authentic BV

Hieronder kunt u een bod per mail uitbrengen. Mocht u niet aanwezig zijn tijdens de avond en toch mee willen bieden, dan kunnen wij u tijdens deze avond ook telefonisch mee laten bieden. Geef dit in deze mail aan. Geef ook uw telefoonnummer op en eventueel uw maximale bod.

Doe een bod per mail
facebook