Muziekprogramma

          

De volgende artiesten werken volledig belangeloos mee aan de benefietavond.

Janine Kitzen

Op zeer jeugdige leeftijd heeft Janine reeds een grote passie voor muziek en zang. De studie solozang (sopraan) eerste en tweede fase, bij Frans Kokkelmans, aan het conservatorium te Maastricht wordt succesvol afgesloten in 2001, met de diploma’s Uitvoerend- en Docerend Musicus. Om zich verder te bekwamen in drama en dans (klassiek ballet, jazz- ,tap- en streetdance), studeert zij vervolgens een jaar ‘Muziek Theater’ aan het Brabants Conservatorium te Tilburg, met musicalzang bij Edward Hoepelman. Een van de hoogtepunten in deze studieperiode is de in 1998 behaalde eerste prijs in het televisie zangconcours ‘Una Voce Particolare’. (Tros tv) . Janine heeft regelmatig deelgenomen aan acteer workshops bij Christiane Bruhn in Keulen. Ze neemt met succes deel aan de internationale Opera Masterclass ‘Acting for Singers’ van de Jekerstudio te Maastricht. Deze masterclass is speciaal gericht op jong Europees operatalent. Momenteel wordt Janine gecoacht door zangpedagoge Gemma Visser.

Zij zal tijdens de benefietavond een aantal gevoelige nummers zingen die van toepassing zijn op het bijzondere karakter van deze avond.

DJ Le Marc

Marcel Brull (DJ Le Marc) is geboren in 1991, hij had op jonge leeftijd al door dat muziek zijn grote passie was!  Inmiddels een veelzijdige allround DJ met ruim 10 jaar ervaring door diverse evenementen, uitgaansgelegenheden, bedrijfsfeesten en bruiloften.  Zijn specialiteit is dan ook alle muziek in een lekkere mix aan elkaar te draaien. Van Top40 tot RnB, House, 90’s, Oldies en de beste feestnummers, niets is te gek. Daardoor is het inspelen op het publiek dan ook een koud kunstje!

Enkele referenties zijn: Intensss Indoor & Outdoor, voormalig resident DJ van cafe Karma (4jaar), Pief Paaf Alaaf feesttent Heerlen, Party & Bowling Centrum Schin op Geul.

Erwin

Erwin zal ook acte de présence geven en aantal van zijn hits ten gehore brengen. Hij behoeft geen verdere introductie.

facebook