Benefietavond “Meersje veur Five4Five” op 19 mei

Kanker. Eén op de drie mensen wordt er direct of indirect mee geconfronteerd. Maar we leggen ons daar niet bij neer. Tal van onderzoekers, wetenschappers en artsen zijn dag in dag uit bezig met de bestrijding van deze ziekte. Daar is en blijft veel geld voor nodig. Middels een benefietavond, ‘Meersje veur Five4Five’ op zaterdag 19 mei, willen wij een bedrag van minimaal € 10.000 bijeenbrengen. De cheque met het bijeengebrachte bedrag zal tijdens het sportieve event Five4Five, op zaterdag 2 juni, aan Kankeronderzoekfonds Limburg worden aangeboden. Helpt u mee? Uw geld komt geheel ten goede aan de strijd tegen kanker.

We krijgen allemaal, direct of indirect, met kanker te maken. Er zijn meer effectieve behandelmethoden nodig om deze ziekte misschien ooit te kunnen voorkomen en om de kwaliteit van leven van kankerpatiënten te vergroten. We roepen u op om samen met ons in Meerssen de krachten te bundelen in de strijd tegen kanker. Er zijn extra financiële middelen nodig voor wetenschappelijk toponderzoek op het gebied van kanker, dat plaatsvindt in het Maastricht UMC+. Door onze krachten te bundelen, vergroten we de kans om de strijd tegen kanker effectief te laten zijn. Innovatief onderzoek is noodzakelijk om de kwaliteit van de zorg voor kankerpatiënten in Limburg te verbeteren.

Ontvangst

U wordt tijdens ‘Meersje veur Five4Five’ ontvangen met een glaasje bubbels en een hapje. De avond wordt officieel geopend door burgemeester Mirjam Clermonts. Het programma kent o.a. een walking dinner, (live)muziek, een gastspreker, een veiling en tombola.

Aanmelden of reserveren

Uw e-ticket voor de benefietavond kunt u bestellen door op aanmelden te klikken. De kosten bedragen € 55,- p.p. (all-in). Het e-ticket kunt u printen of bij de entree op uw mobiel laten zien. U kunt uw entreebewijs ook kopen bij een van de volgende zaken: Rovi Sport of De Proosdij.

Daarnaast kan uw bedrijf een tafel voor zes personen (à € 545,-) reserveren. Stuur daartoe een mail naar info@meersjeveurfive4five.nl, zodat we maatwerk voor u kunnen leveren. Uiteraard zorgt de Stichting Kankeronderzoekfonds Limburg voor een factuur.

Bent u op 19 mei verhinderd, maar wilt u onze actie toch financieel steunen, dan kunt u een donatie overmaken via https://actie.kankeronderzoekfondslimburg.nl/meersjeveurfive4five.

Veiling en tombola

We luisteren de benefietavond op met een veiling en een tombola. Op deze website en onze Facebook pagina zullen we u regelmatig een update van onze veilingstukken laten zien. De tombola kent veel mooie prijzen. Voor en tijdens onze benefietavond worden hiervoor loten à € 2,- per stuk verkocht.

facebook